Alya Qistina

Saturday, February 27, 2010

yang indah2 saja

weekend yang sangat best.thanks sayang2ku,

ain mahadi.zuzuw.shuk.irfan.

saya sayang anda semua.walaupun irfan suka cakap aku gedik,shuk yang laser,ain mahadi yang susah nak digest segala percakapan aku sebab asyik message ngan muaz,zuzuw yang suka bebel sebab perangai clumsy aku,aku tetap sayang anda semua.hehe

hari khamis,bangun pagi2,pukul 719.sangat pagi yee.sem ni jarang bangun pagi2 camtu.hari tu je sebab kena pergi ppkp.tak best.hoh.then,test qmt119 and phr224.ouh yeah!yang sama tak best jugak.but then,all is well.yezza.

berniyang rapik bersama anda.kamal adli,ouh,panas!first time ye aku puji kamal adli.macho tapi comel.niyang rapik..em.boring tapi ok2 aje.kita pergi nashmir.roti telur share 5.ok la dari takde.what's next?gurney plaza!hehe.lepakking sajee..pastu queensbay pulak.lepakking jugak.pantai bersih.and of couse makan makan makan je.sebab shuk asyik lapar lapar lapar je.makan nasi ikan bawal share 5 jugak.zuzuw mama kami suapkan kami.sayanggg mama.ekeke.balik rumah 5 pagi.pastu tidur tidur tidur,of course!panass.haha

shushy.zafirah.fiza.chah.eeza.

sayang korang jugak.hari jumaat,berrapid penang ke rumah korang.cari ****** ensem tapi tak jumpa tapi takpe.takde hal.

study ecm206 ngan korang.ouh,apehal student pharmacy kena study civil ni?tapi takpe sebab korang punya test.aku kena study cement,concrete,curing and so on.huhu.aiman tak kisah pun.LOL.

hari sabtu,makan tido.berjusco sebab faktor rumah yang sangat panas macam sauna.jadi,berjusco untuk menyejukkan diri.ouh yeah!

saya kena mengaku,saya terpaksa melalui hari2 yang sukar(sukar ye ayat saya) sebab macam2 yang berlaku before.sangat macam2.tapi,saya tahu saya kuat.of course!panass.hahaha

Friday, February 26, 2010

oh,tarikh apekah?

24th February.

Em,kalau kita masih bersama,mean,dah 3 tahun kita be in this kind of relationship.Tapi jodoh kita tak panjang.Saya paham.Saya dah lama maafkan awak and saya tak pernah berdendam pun.

Thank Allah,even kita dah tak ada pape sekarang,tapi kita still kawan.Honestly,saya selesa macam tu.Kalau ditakdirkan awak jumpa girl lain lepas ni,saya tak jealous.Saya paham and saya support awak.

Friend,thanks for everything.Sorry for all my wrongdoings.Awak banyak ajar saya macam2.Awak pernah banyak berkorban untuk saya.Awak pernah banyak bagi saya semangat.Awak pernah jadi orang yang penting dalam hidup saya.Hope awak tak lupa our bitter sweet memories.Hope kita sama2 sukses in our life.

Thanks,friend. :)

Tuesday, February 23, 2010

mulut masin?

Mulut laser.Ouh,itu aku.Huhu.Especially kalau tengah marah,marah gila2 punya.Huhu.Sekarang ni aku tengah control kelaseran aku.Sebab orang kata kata2 tu doa.Mana la tahu,laser2 aku tu termakbul.Astaghfirullah.Mintak jauh.

Macam hari tu,kitorang janji dengan kawan2 yang len.Then,Irfan call kitorang tanya kitorang katne.Aku cakap on the way and lambat sikit sebab ada accident ni.Act,tak de pun.Sje2.Bila kitorang nak gerak pergi kat Irfan tu,memang betul ada accident.Kesian.Motor terbalik.Takut sangat.Mintak jauh.

Then,lepas tu aku terfikir takutnya kalau aku laser2 selama ni.Emm.Da tak nak laser lagi... (tapi tak tahu sampai bila je)

;))

Reborn

ouh yeah!hehe.It could be the most appropriate word.Mulakan hidup baru dengan lebih semangat,lebih rajin,lebih enjoy and of course lebih gedik. :)


Kalau nak cakap pasal sedih2,sampai bila pun tak habis.Lagipun benda dah jadi and seeloknya kita ambik semua tu as a lesson.Somebody advised me,lepas ni kalau nak buat apa2,fikir masak2,especially if you wish to have a serious relationship with boys.Focus more on yourself and of course pentingkan family sebab dah tak ada siapa lagi yang akan tolong kita except our family. ( Thanks bro,I'll keep your word )


Special thanks,my friends.Korang banyak sangat bagi semangat and selalu support aku.Aku suka.Hehe.Sayang korang sangat2.LOVE.